Ulkomaan­muutto

Muutot Suomesta ulkomaille ja ulkomailta Suomeen

Ulkomaankomennus uuteen maahan ja kulttuuriin on suuri askel. Muutto on usein huolen aihe. Kuinka muuttaa omaisuus ehjänä, turvallisesti ja varmasti uuteen kotiin ulkomailla? Haluamme olla mukana muuton asiantuntijoina auttamassa sopeutumista uuteen kohdemaahan.

Myös paluumuutto vuosienkin jälkeen takaisin Suomeen on suuri kysymys. Muuton onnistuttua hyvin myös elämän arki lähtee pyörimään helpommin. Ulkomailta hankitut huonekalut ja esineet ovat usein kallisarvoisia, joissa on myös paljon tunnearvoa. Juuri ne täytyy saada ehjänä perille, jotta saa mukaansa myös muistot hetkistä ulkomailla vietetyistä vuosista. Muuttopalvelu Puljula Oy:öön voit luottaa kaikkiin muuttoon liittyvissä kysymyksissä.

Ulkomaanmuuttomme kattaa tavaroiden pakkaamisen, kuljetukset, tarvittaessa varastoinnin sekä purkamisen kohdeosoitteeseen. Jokainen muuttolaatikko numeroidaan ja kirjataan tulliselvityksiä ja mahdollisia vahinkoilmoituksia varten. Lisäksi tämä helpottaa muuttolaatikoiden ohjaamista oikeisiin huoneisiin.

Vaatteet pakkaamme erityisiin korkeisiin kuljetuslaatikoihin, joissa vaatteet roikkuvat rypistymättä vaateripustimissa. Näin ne on helppoa siirtää suoraan vaatekaappiin.

Astiat, koriste-esineet, taulut ja lasit pakkaamme erityisen huolellisesti ilmakuplamuoviin, kuplapahviin sekä pakkauspaperiin. Esineet sijoitetaan kuljetuslaatikoihin siten, että rikkoutumisen vaara on mahdollisimman pieni.

Kuljetamme muutot pölytiiviissä muuttoautoissamme, joten muutettavat huonekalut, astiat ja vaatteet säilyvät puhtaina.