Yritysmuutto

Kun yrityksesi muuttaa

Yritysmuutoissa tärkeintä on nopeus, luotettavuus ja kustannustehokkuus. Yrityksen liiketoiminnan osittainenkin keskeytyminen maksaa, jonka takia yritysmuuttojen on tapahduttava nopeasti. Kun valitsette muuttokumppaniksenne Muuttopalvelu Puljulan, voitte olla varma, että muutto tapahtuu sovitussa aikataulussa ilman ikäviä yllätyksiä.

Yritysmuuttopalvelumme kattaa tavaroiden kuljettamisen, kun asiakas huolehtii pakkaamisesta. Näin asiakas on tietää, mistä etsiä pakkaamansa tavarat. Halutessanne voimme myös tarjota kantoapua.

Voimme myös toimittaa tarvittavan määrän pakkausmateriaalia ja -laatikoita. Pakkausmateriaalit valitaan muutettavien tavaroiden mukaan. Kuljetamme muutot pölytiiviissä muuttoautoissamme. Näinollen esimerkiksi tietokoneet ja oheistarvikkeet ovat suojassa haitallisilta ympäristötekijöiltä.

Jokainen muuttolaatikko kannattaa numeroida tavaroiden helppoa paikallistamista ja sijoittelua silmälläpitäen. Näin jokainen mappi, kirjoitin ja koriste-esine löytävät tiensä kätevästi paikalleen.